la xarxa patrocini petit

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet va superar el Sant Gervasi per 77 a 71 en la desena jornada del grup 1 de la Copa Catalunya masculina de bàsquet. Després de quatre derrotes consecutives, el conjunt gironí es va retrobar amb la victòria i va sumar el quart triomf del curs. Els molletans van fer un primer quart espectacular i van superar els de la Bisbal de l’Empordà per 10 a 31. En el segon quart, els locals es van refer i van reduir diferències. De fet, van ser millors en la segona part del partit.

El Lluïsos de Gràcia, tot i la derrota a la pista del Vive El Masnou Basquetbol, es manté al capdamunt de la classificació per davant dels maresmencs, que tenen un partit menys. Tant els barcelonins com els maresmencs han perdut dos partits. La tercera plaça és per al CE Girona, amb un balanç de 7-3.

Al grup 2 de Copa Catalunya, el CB Artés continua invicte com a líder destacat. Els del Bages, amb nou victòries consecutives i un partit pendent, són per davant el Sant Cugat (8-2) i el Cerdanyola (7-3). Precisament, aquest cap de setmana l’Artés es va imposar al Cerdanyola Al Dia per 75 a 54.