la xarxa patrocini petit

A la general de la Scott Marathon Cup, després de la cita de la Vall de Boí, el corredor establert a Badalona Ever Alejandro augmenta el seu marge en el lideratge sobre Francesc Guerra fins als 94 punts, mentre que entre les fèmines, la ciclista de Sant Feliu de Guíxols Sílvia Roura segueix com a líder, amb més marge respecta Verlée Cleiren.

La quarta i penúltima prova de la Scott Marathon Cup celebrada a Boí va portar un gruix de proves esportives de diferents estils al Pirineu lleidatà durant el cap de setmana. El recorregut, exigent amb pujades dures i corriols, es va veure endurit pels canvis climatològics amb sol, pluja i fins i tot boira.

En categoria masculina Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory Cycling Team), Adrià Noguera (Ferbikes Prats) i Francesc Guerra (BUFF ® MTB TEAM) van ser els protagonistes, amb el ciclista bolivià afincat a Catalunya Ever Alejandro mostrant-se com el millor, tot i les dificultats.

En la prova femenina, l’esportista de Salàs de Pallars Helena Isanta (Esierri Bike & Ski) es va mostrar superior a les seves rivals per davant de Lierni Lekuona (LTT Lezouak), mentre que Sílvia Roura (Esteve Grup) era la tercera en arribar a meta.