la xarxa patrocini petit

El SESE bàsquet ha protagonitzat la sorpresa de la jornada al grup C/B de la Lliga EBA de bàsquet després d'aconseguir la victòria a la pista del líder, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida. Els barcelonins es van endur la victòria a terres lleidatanes per 74 a 76 amb Joaquim Galve, amb 22 punts, i Gonzalo Vàzquez, amb 19. Galve va anotar 6 triples d’11 intents. Els 31 punts i 40 de valoració del jugador del Pardinyes Carlos Gasque no van ser suficients per sumar una nova victòria.

El darrer quart del partit va ser el més anivellat i el líder va tenir les seves opcions per intentar capgirar el marcador advers. L’Ilerdauto dominava fins al descans, ho feia amb un avantatge de 4 punts, però a la represa el SESE va estar més encertat i va saber mantenir la diferència fins al final. Un important triomf per a un equip que ara es desè a la classificació amb 10 victòries.

A la part alta de la taula, el Pardinyes segueix primer, però amb només un triomf més que l’OIC Penta UB Sant Adrià i el Recambios Gaudí CB Mollet. Queden 3 jornades per finalitzar la Lliga regular i les tres primeres places se les juguen aquests tres equips.

A la part baixa, el cuer, el Vive El Manou Basquetbol va perdre a casa contra el Palma Air Europa per un clar 75 a 110. Penúltim és el Coalci CB Sant Josep amb 4 victòries més que els del Maresme. Amb 9 partits guanyats hi ha el Barberà Team Values i el FC Martinenc Bàsquet.