la xarxa patrocini petit

Les seleccions espanyoles, tant masculina com femenina, d’hoquei sobre patins s'han assegurat el primer lloc en la primera fase de grups dels World Roller Games Barcelona 2019 que se celebra el pavelló Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú.

El combinat femení ha estat la primera a aconseguir el primer lloc de grup després de derrotar de manera contundent a França per 7a 0 en el darrer partit del grup A. Les jugadores de Ricard Ares van fer una segona part excepcional fent 6 dels 7 gols del partit a la repressa.

La selecció masculina també s'ha assegurat el primer lloc del grup A després de derrotar a Itàlia per 5-3 en un partit que sempre ha dominat. Sigui quin sigui el resultat contra Angola en l'últim partit de la primera fase, l'equip que entrena Alejandro Domínguez serà primer de grup.

Cada dia a les televisions locals i en streaming a www.laxarxa.cat teniu un programa especial de resum amb el bo i millor dels Roller Games Barcelona. 'Directes als Roller', conduït per la periodista de La Xarxa, Anna Freixa. Dues hores d'actualitat, de 21h a 23h amb resums, entrevistes i connexions en directe amb les retransmissions que s'estiguin produint en aquell moment.