la xarxa patrocini petit

La selecció espanyola Sub 19 d'hoquei patins, formada íntegrament per jugadors i tècnics catalans, s'ha proclamat campiona del món en vèncer Argentina a la final, per un ajustat 2-3, en el partit disputat ahir a la nit al CEM Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú, al Garraf.

El combinat espanyol ha remuntat el 2-0 en contra amb el qual s'ha arribat al descans. Bruno Alonso i Eitel Torres, de falta directa, han avançat Argentina. Però en el minut 6 de la segona part, Roc Pujadas, del CP Manlleu, ha superat el porter argentí, Matías Bridge. I tan sols un minut després, Aleix Marimon, de l'Igualada HC, ha aconseguit empatar el partit, amb un gol de penal. A 10 minuts del final, una altra vegada Roc Pujadas ha posat el 2-3 definitiu en el marcador que donava la medalla d'or a la selecció dirigida per Sergi Macià.

És el primer títol mundial que aconsegueix la selecció espanyola Sub 19 des del Mundial de 2011 a Barcelos, a Portugal. La medalla de bronze ha estat per als portuguesos, que han superat la selecció italiana per 4-1.