la xarxa patrocini petit

La selecció catalana d’handbol ha aconseguit tres medalles d’or al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que ha finalitzat avui a Valladolid. Els equips juvenil i infantil en categoria masculina i l’equip cadet en categoria femenina han assolit el títol de campió de manera brillant.

L’equip infantil masculí s’ha imposat a Astúries per 23 a 22 en una final apassionant. Els jugadors de Sergi Baguer han aconseguit la medalla d’or després d’una remuntada èpica i un final d’infart. Un combinat que va arribar a la final després de superar en semifinals la Comunitat Valenciana per 29-22. I també s’ha banyat en or de manera espectacular l’equip juvenil de Catalunya que s’ha desfet de València en el partit pel títol per 36 a 20.

Catalunya cadet Federació Catalana d’Handbol

Gran triomf de l’equip cadet que ha superat clarament Galícia | Federació Catalana d’Handbol

La selecció catalana cadet femenina també ha pujat al graó més alt del podi després de superar Galícia en la gran final de la competició estatal per un clar i contundent 38 a 24 mostrant un handbol de moltíssima qualitat. En les semifinals, es va desfer ahir d’Andalusia per 32 a 26.

I les seleccions catalanes femenines, en categoria juvenil i infantil, s’han quedat a les portes de la medalla de bronze en perdre els seus partits en la lluita pel tercer i quart lloc.