la xarxa patrocini petit

La selecció catalana de bitlles catalanes participarà a la 2a Copa Intercontinental de Bowling six que comença el pròxim 17 de juliol a Guatemala. Aquest proper divendres, el combinat català viatjarà cap a terres sudamericanes per aclimatar-se i preparar la competició.

Catalunya està formada per dos bitllaires ja experimentats com són Gerard Albiol (La Galera), i Marta Solé (Siuranenc d’Horta), i dos prometedors joves, Laia Roura i Biel Poch, del prolífic planter de la Penya del Bistec de Tordera.

Marta Solé i Gerard Albiol, tot i la seva joventut, 24 i 26 anys respectivament, són ja dos bitllaires veterans, amb un bon palmarès tan individual com amb els seus respectius clubs, a banda de ser el jugador i la jugadora que més vegades han vestit la samarreta de la selecció catalana de bitlles.

La torderenca Laia Roura, de la Penya del Bistec es va federar a principis del 2014. Actualment és la campiona de Catalunya sub 25 i segona absoluta. I en Biel Poch, també de la Penya del Bistec és bitllaire federat des del 2015. Aquesta temporada ja ha format part del primer equip del seu club.