La 25a edició del Campionat de Catalunya de Llagut es disputarà aquest cap de setmana a la localitat tarragonina. La competició comptarà amb la participació de 18 clubs de rem provinents d'arreu del territori que presentaran un total de 43 tripulacions en les diferents categories que van des d'infantil fins a veterans. Les proves es faran dissabte a la tarda (15h) i diumenge al matí (9h) en aigües del Delta de l'Ebre.

En l’edició del 2018, celebrada a la platja de Santa Cristina, a Lloret de Mar, el CR Badalona va proclamar-se campió en categoria sènior femenina, seguit del CR Mataró i el VE Vogadors de Cambrils. En categoria masculina A, es va imposar el CN Flix per davant del CR Mataró i el VE Vogadors de Cambrils que va repetir tercer lloc. Mentre que en sènior masculí B, la victòria va ser pel CN Badalona, segon lloc pel CN Bétulo i tercer va acabar el CN Mataró.

En l’apartat del medaller per clubs, el gran triomfador l’any passat va ser el Cambrils que se’n va endur 6 en diferents categories, seguit del CN Flix amb 4 i el CR Badalona amb 3 metalls.