la xarxa patrocini petit

Han hagut de passar deu jornades per veure la primera derrota del líder de Tercera, la Pobla de Mafumet. Va ser en el darrer instant i amb un protagonista inesperat. Corria el minut 92 de partit i el davanter Elhadji, que havia sortit en el tram final del partit, arrencava des de la línia de tres quarts, es desfeia d’un defensa, fintava sobre la sortida del porter Arnau i marcava a plaer un gol que desfermava l’eufòria al Narcís Sala. El triomf situa el Sant Andreu quart a la classificació, en zona de play-off. La primera derrota de la Pobla de Mafumet no altera el marge de punts amb el segon classificat, perquè l’Hospitalet va perdre a casa. Va ser contra tot pronòstic, contra l’Igualada, per 3 gols a 4. Els pobletans, doncs, mantenen els cinc punts de distància respecte de l’Hospi i el Terrassa. Els egarencs van saber superar un Horta que deixa la zona de privilegi.

De la part baixa, en destaquen les victòries del Figueres, per 2 a 1 contra el Cerdanyola, i del Vilassar de Mar, per 3-1 davant d’un Sants que s’ensorra després de set derrotes consecutives. I punt i a part per al triomf de l’Igualada, un dels nouvinguts a la categoria, al camp de l’etern aspirant a l’ascens: l’Hospitalet. Els de l’Anoia van sorprendre tothom en la primera meitat, en què es van avançar amb 0 a 3. A la represa, dos gols dels riberencs feien pensar en una remuntada que es va estroncar amb el 2 a 4. Amb la segona victòria consecutiva dels de Moha, l’Igualada se situa a dos punts de la permanència.

Els altres marcadors destacats de la jornada van ser la victòria del Vilafranca al camp San Cristóbal (2-3), que deixa els penedesencs a tocar del play-off, i la golejada de l’Europa contra el Castelldefels (5-2). Els graciencs sumen quatre victòries en cinc partits, mentre que els del Baix Llobregat ja en fa cinc que no guanyen. Al Bages, el Manresa i el Peralada van empatar (1-1), mentre que el Granollers es va imposar al Santfeliuenc (4-2).