la xarxa patrocini petit

La 25a jornada a la Primera estatal masculina d’handbol va tenir partits molt emocionants amb victòries per la mínima com l’ha que va aconseguir el tercer classificat, el Club Joventut Handbol Mataró en el seu duel contra La Salle Bonanova. L’equip de la capital del Maresme es va endur el triomf per un ajustadíssim 30 a 29. La segona part va tenir diferències mínimes favorables als mataronins, però es va arribar a cinc minuts pel final del partit amb empat a 27 gols.

També es va decidir per només un gol el derbi vallesà entre el Palautordera Salicrí i el KH7 BM Granollers B. Els granollerins van superar els de Santa Maria de Palautordera per 33-34. La primera part va finalitzar amb victòria local per dos gols, però a la represa els de la capital del Vallès Oriental va ser un xic millors per acabar guanyant.

L’Handol Sant Quirze, amb 42 punts, es manté líder del grup de la Primera estatal masculina d’handbol amb un punt més que els gironins de la Unió Esportiva Sarrià quan queden cinc jornades per finalitzar la Lliga regular. El tercer, el Joventut Mataró té 33 punts i empatats amb 31 el Sant Esteve Sesrovires i l’Avannubo BM La Roca.

A la part baixa, les tres últimes posicions són per Sant Vicenç-Bar Mi Casa, Salle Bonanova i Poblenou. Un Poblenou que va perdre a casa contra l’Handbol Sant Cugat per 29 a 32.