la xarxa patrocini petit

Avui, a partir de les 19.45h, a la piscina de Can Llong, l’Astralpool CN Sabadell i el CN Sant Andreu es veuen les cares en el primer partit de la gran final de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo. Sabadellenques i barcelonines es juguen el títol, en una final que es disputa al millor de tres. Les sabadellenques, grans favorites i que han conquerit de manera consecutiva les últimes 8 Lligues i 11 de les últimes 12 o 16 de les darrers 19, intentaran sumar avui el primer punt davant d’un Sant Andreu que s’ha convertit en el segon millor equip a nivell estatal.

L’equip femení de waterpolo del Club Natació Sabadell busca el seu 50è títol de la història. Fins ara han guanyat 16 Lligues, 15 Copes, 10 Supercopes d’Espanya, 5 Copes d’Europa i 3 Supercopes d’Europa. En total 49 títols entre competicions estatals i europees del gran dominador del waterpolo  i un dels equips femenins més guardonats en el món de l’esport.

Waterpolo Foto CN Sabadell

CN Sabadell

Davant tindrà el CN Sant Andreu de Javi Aznar, que està fent passes endavant i que vol donar la gran campanada sorprenent al Sabadell. El segon partit de la final es disputarà a la piscina Pere Serrat dissabte a les 18h. Si fos necessari un tercer duel per decidir el títol l’escenari seria Can Llong.