la xarxa patrocini petit

10 partits i 10 victòries. Aquest és l'immaculat balanç del Ripollet-Aíbaba Restaurant en la temporada del seu retorn a Copa Catalunya. El conjunt vallesà va aconseguir dissabte el desè triomf derrotant la UE Sant Cugat (83-93) i queda com a únic equip invicte dels dos grups de Copa Catalunya Masculina, ja que el Lluïsos, invicte fins aquesta jornada al grup 1, va caure contra el Grupo Marthe Mataró (71-50).

Els de David Igualada van saber patir per endur-se la victòria de Sant Cugat en un partit que van començar perdent clarament al primer quart (28-15) gràcies al gran encert des del triple dels sancugatencs. Al segon quart el partit va canviar absolutament. El Ripollet va començar a dominar sota la cistella i va trobar l'encert exterior. Això, unit a una mala defensa local, va permetre al líder marxar al descans amb avantatge (49-52).

Ripollet Sant Cugat Bàsquet UESC

El Ripollet no s'atura i suma a Sant Cugat la desena victòria de la temporada | UESC

A la represa, el Ripollet va continuar en la seva línia mentre que la UESC abusava del tir exterior sense resultat, fet que va augmentar la diferència abans del quart definitiu. Tot i que en l'últim període els de Dani José van creure en la remuntada, el Ripollet va mantenir el cap fred i es va endur la desena victòria liderat, un cop més, pel base Roger Vilanova.