la xarxa patrocini petit

Ripollet-Aíbaba Restaurant, Maristes Ademar de Badalona, Badalonès-Fruits Secs Corbera i Camping Bianya Roser van guanyar els partits d’anada dels quarts de final de Copa Catalunya Masculina que es van jugar aquest cap de setmana. Els partits de tornada decidiran els quatre equips classificat per a la Final a 4 de la màxima categoria catalana que es jugarà a Segur de Calafell.

Els ripolletencs es van imposar a la pista del Lluïsos de Gràcia per 51 a 57 i defensaran els 6 punts d’avantatge a la seva pista. El Maristes Ademar va derrotar al Lliçà d’Amunt per només dos punts de diferència (66-64) i tot es decidirà en la tornada a terres vallesanes. En el duel entre el Sol Gironès Bisbal Bàsquet i el Badalonès, el conjunt badaloní va imposar-se per 81 a 82. I el Camping Bianya Roser va guanyar a Alpicat per 61-66.

Bàsquet Lluïsos Ripollet Foto FCBQ

El CB Ripollet-Aíbaba Restaurant es va imposar a la pista del Lluïsos de Gràcia i vol ser a la Final a 4 | FCBQ

Totes quatre eliminatòries, amb rendes mínimes o avantatges de pocs punts de marge, fan que els partits de tornada prometin i molt. Es jugaran el proper cap de setmana i posteriorment, l’1 i 2 de juny, a Segur de Calafell, es disputarà la Final a 4 que decidirà el campió. A més, el primer i segon classificat aconseguiran el desitjat ascens a la Lliga EBA.