la xarxa patrocini petit

L’Alpicat rebrà aquest dissabte el Ripollet-Aíbaba Restaurant, líder del grup 2 de Copa Catalunya Masculina de bàsquet. Tots dos equips ja s’han classificat per als quarts de final de la màxima competició catalana. Els ripolletencs es juguen acabar primers, mentre que l’equip lleidatà serà tercer sigui quina sigui la combinació de resultats de la resta de rivals.

Abans de disputar-se l’última jornada i quan queda per decidir l’ordre final de la classificació, el Ripollet (20-5) i el Badalonès-Fruits Secs Corbera (19-6) s’han assegurat el factor pista favorable de cara als quarts de final. L’equip ripolletenc acabarà la fase regular com a líder si guanya l’Alpicat (18-7). I la darrera plaça per als quarts de final se la disputaran el Maristes Ademar (15-10) i el Santa Coloma (15-10). Per ser-hi, els badalonins només han de vèncer el Bàsquet Molins mentre que els colomencs han de guanyar el Bàsquet Sitges i esperar la derrota de Maristes.

El partit de ‘Bàsquet en joc’ es disputarà aquest dissabte a les 18h al Pavelló Antoni Roure d’Alpicat i el podreu seguir en ‘streaming’ per XALA! www.xala.cat i les televisions locals. A banda del partit entre l’Alpicat i Ripollet-Aíbaba Restaurant, també podreu seguir en directe en ‘streaming’ per XALA! aquest dissabte a les 18h dos partits més de Copa Catalunya masculina: Lliçà d’Amunt - Recanvis Gaudí Mollet B (grup 1) i Bàsquet Pia Sabadell - Castellar (grup 2).