la xarxa patrocini petit

Les fases d’ascens a la Superdivisió de tennis de taula es jugaran a Catalunya. La femenina se celebrarà a Reus amb el Vermuts Miró Reus com a amfitrió i gran aspirant a l’ascens i la masculina a Mataró, amb el Quadis Centre Natació Mataró com un dels grans candidats a pujar a la categoria d’or d’aquest esport.

Les dues poblacions catalanes van presentar la seva candidatura i han estat la designades per part de la Federació Espanyola, que a les últimes hores ha oficialitzat les seus per aplegar les fases per pujar de categoria que es jugaran el cap de setmana del 27 i 28 d’abril.

El Vermut Miró Reus prepara a consciència la fase a Superdivisió femenina que jugaran al seu local del Ganxets. I és que en cas d’ascens, seria la primera vegada que un club de la província de Tarragona competeix a la màxima categoria del tennis de taula. L’equip de la capital del Baix Camp jugarà l’eliminatòria de campions contra la Universitat de Burgos. El guanyador pujarà i el perdedor tindrà una segona oportunitat.

També jugarà l’eliminatòria de campions, però en la fase d’ascens a Superdivisió masculina, el Quadis CN Mataró. I també ho faran a casa i davant la seva afició. El que no es coneix encara és el rival dels maresmencs en aquesta eliminatòria. Leganés és el líder del grup 2 de Divisió d’Honor i depèn d’ell mateix per acabar primer i jugar contra els mataronins. Qui ja ha anunciat oficialment que renúncia per motius esportius a jugar la fase d’ascens a Superdivisió és el CTT Olot-Gabinet Permar. El Sosmatic Badalona depèn de si mateix per classificar-se per jugar la fase a Mataró.