la xarxa patrocini petit

Les ciutats de Reus i Mataró opten a ser la seu de la fase d’ascens a la Superdivisió de tennis taula. La capital del Baix Camp en la categoria femenina i la capital del Maresme en la competició masculina. Reus té com a «rivals» Burgos i Sevilla i Mataró a Leganés. El Vermuts Miró Reus, ja classificat matemàticament per a la fase, és líder del seu grup de Divisió d’Honor i si guanya aquest dissabte el Fundación Cajasol Hispalis de Sevilla jugarà l’eliminatòria de campions contra la Universitat de Burgos per una plaça a la categoria d’or del tennis taula femení. També opta a la fase per dret esportiu el Tramuntana de Figueres.

El Quadis CN Mataró ja té garantit que disputarà l’eliminatòria de campions i, per tant, tindrà dues oportunitats d’ascens. El que encara no està definit és qui anirà com a millor equip del grup 2 de la Divisió d’Honor i, per tant, qui serà el rival dels mataronins. També té bitllet per a la fase d’ascens A Superdivisió masculina el CTT Olot Gabinet Permar i encara té opcions d’entrar-hi el Sosmatic Badalona.

La fase d’ascens a Divisió d’Honor masculina es jugarà a Narón (Galícia) o a Boadilla (Madrid). L’Òptica Llull Ripollet està classificat matemàticament per lluitar per pujar i opten a jugar la fase, a falta de dues jornades per al final de la Lliga de Primera, Termotur Calella, CETT Esparreguera,  Falcons Sabadell SMATSA, Nàstic de Tarragona i CTT Olot i Titus Badalona. Olotins i badalonins, si es classifiquen, jugaran la fase en cas que els seus primers equips disputin la fase de categoria superior.

La fase d’ascens a Divisió d’Honor femenina es jugarà a Cangas (Pontevedra), Sevilla, Luarca (Astúries) o Boadilla. S’han classificat per a la fase l’Autoescola Tatchepol, CN Sabadell i Falcons SMATSA.