la xarxa patrocini petit

L'UE Olot ha renovat el contracte al tècnic Raúl Garrido i al seu ajudant i mà dreta Kevin Martínez fins el 30 de juny de l’any 2020. Un vincle, el de Garrido amb el club de La Garrotxa, que es va iniciar ara fa poc més d’un any i que fins ara està funcionant a les mil meravelles.

Garrido va arribar el novembre del 2017 al conjunt olotí per treure del pou i salvar l’equip en la competida i difícil Segona B. I ho va aconseguir. I l’inici d’aquesta temporada, ara ja en curs la segona volta de competició, és per a destacar. Ara mateix, l’Olot es setè a la classificació del grup 3 de la categoría de bronze del futbol 7 punts per sobre del descens i a 8 de la promoció d’ascens.

Raúl Garrido, de 46 anys, porta 46 partits de Lliga a la banqueta de l’Olot amb un balaç de 15 victòries, 19 empats i 12 derrotes.

Raul Garrido Foto Andrea Bolcato UE Olot

Raúl Garrido va arribar per salvar l’Olot a Segona B i ho va aconseguir | Andrea Bolcato, UE Olot

El tècnic valencià, amb experiència a les banquetes de l’Huracán, Olímpic de Xàtiva i Eldenc, viu la seva millor experiència. El ‘matrimoni’, aquesta unió que té amb l’UE Olot és ara mateix plena d’il.lusió i satisfacció.