la xarxa patrocini petit

El Poliesportiu de Puigcerdà acollirà aquest cap de setmana la tercera i última jornada de la Lliga Catalana de cúrling. Els nou equips inscrits en la Lliga prendran part en aquesta nova cita del calendari. El líder provisional de la competició catalana és l'Sporting Olla, de Lliçà d'Amunt.

Els tres equips cerdans es van mostrar molt encertats en aquest inici de la lliga, especialment el Puigcerdà Pànxing Divines que, com el líder, l'Sporting Olla, només va perdre un partit de les cinc rondes disputades, i depèn d'ell mateix per adjudicar-se el campionat.

A la meitat de la classificació hi trobem els altres dos equips cerdans: el Puigcerdà Pànxing Júniors que ocupa la sisena posició i que ha estat l'únic a plantar cara al líder i el Puigcerdà Pànxing Masters, que és quart a la classificació i tot i ser el vigent campió de lliga ho té molt difícil per repetir títol.

La tercera i darrera jornada Lliga Catalana de Cúrling s'iniciarà dissabte a les 10h, a la pista de gel del Poliesportiu de Puigcerdà.

Aquesta última jornada de la competició domèstica estarà marcada per la mort d'Anna Carrera Jubés, membre del Cúrling Puigcerdà, en un accident a finals de l’any passat. Abans de l’inici de la competició es farà un minut de silenci.