la xarxa patrocini petit

El Pavelló de les Comes d’Igualada serà l’escenari de les finals de la Supercopa de Catalunya femenina i masculina d’handbol de la temporada 2019/20. Els organitzadors són el Club Handbol Igualada i la Federació Catalana d’Handbol, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada.

Ahir, a la capital de l’Anoia, es va fer la presentació oficial. Igualada acollirà les dues finals de la Supercopa de Catalunya d’handbol en l’any en què és Ciutat Europea de l’Esport. Aquesta designació reconeix les polítiques esportives locals que contribueixen a millorar el nivell general de salut dels habitants, a través de la cultura de la salut, l’exercici i l’activitat física, la transmissió de valors com el joc net i l’enfortiment del sentiment de pertinença a la comunitat. Aquesta distinció l’atorguen la Federació de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport (ACES Europe), d’acord amb la Comissió Europea.

Abans de jugar-se les dues grans finals, la femenina i la masculina, es jugaran les semifinals per accedir a la cita decisiva. Les semifinals femenines tindran lloc el dia 21 d’agost, entre l’Avannubo BM La Roca i l’Handbol Sant Quirze, i el duel entre l’Handbol Sant Vicenç Bar Mi Casa i el KH-7 BM Granollers. Les dues semis masculines, que es jugaran el dia 20 d’agost, seran Avannubo BM La Roca-FC Barcelona, i UE Sarrià-Fraikin BM Granollers.