la xarxa patrocini petit

El filial del Nàstic de Tarragona ha començat com un tro la lliga a Tercera i ha guanyat tots els partits que ha disputat fins ara. Així doncs, suma 21 punts. Els d’Albert Company només han encaixat un gol en les set primeres jornades i n’han marcat 13. Després de guanyar ahir per 2 a 0 el San Cristóbal de Terrassa, els pobletans mantenen un marge de quatre punts respecte del segon classificat, el Centre d’Esports l’Hospitalet. Sergio Montero va avançar La Pobla des dels onze metres i cinc minuts més tard Guillermo Martí va marcar el segon i definitiu gol.

Els registres de La Pobla de Mafumet la situen en el grup selecte d’equips que ho han guanyat tot a Tercera, juntament amb l’Alcoià, del grup valencià; el Linares Deportivo, de l’andalús, i el CD Ibiza Islas Pitiusas i el Poblense, tots dos del grup onzè, el balear. 

Un altre dels guarismes que destaca en la situació privilegiada dels tarragonins és la solidesa defensiva. Un gol encaixat en set jornades és una xifra que només iguala l’AD San Juan DKE de Navarra entre els divuit grups de Tercera Divisió.

Aquesta és la dotzena temporada de La Pobla a Tercera en dues etapes diferents. Després d’haver encadenat vuit cursos a la categoria, l’equip va pujar a Segona B sota la batuta del tècnic Martín Posse. L’any següent l’equip va tornar a Tercera i aquest és el quart curs consecutiu a la categoria.

És una temporada que semblava de transició, perquè tant el nou president, Alejo-Ramón de Alfonso, com el nou entrenador, Beto Company, s’estrenen en els càrrecs. Però l’equip està sorprenent tothom amb aquest inici fulgurant. La situació és encara més engrescadora si tenim present que la mitjana de la plantilla és de només 20 anys.

La Pobla de Mafumet juga diumenge vinent al camp del Centre d’Esports Manresa, un dels nouvinguts a la categoria. Els bagencs han arrencat amb força la temporada i són sisens amb 12 punts. En la jornada següent, prevista per al cap de setmana del 19 i el 20 d’octubre, La Pobla rebrà el segon classificat, un dels gegants de la categoria, cridat a lluitar per l’ascens: el Centre d’Esports l’Hospitalet.