la xarxa patrocini petit

El 100 anys Ploms Salle Reus rep demà el Badalonès Fruits Secs Corbera, segon classificat al grup 2 de Copa Catalunya masculina. Els reusencs són desens classificats i una derrota els pot enfonsar a la taula. En canvi, els dimonis badalonins es troben a només una victòria del líder i s’entregaran al màxim per vèncer i atrapar-lo. En l’última jornada, l’equip del Baix Camp va caure a la pista del potent Maristes Ademar (68-66) mentre que el Badalonès va guanyar a casa el Bàsquetpia Sabadell (74-61).

Quan queden 4 jornades per al final de la temporada regular, CB Ripollet-Aíbaba Restaurant és líder (17-5) amb una victòria d’avantatge sobre Badalonès Fruits Secs Corbera (16-6) i dues respecte CB Alpicat (15-7). A mitja taula, empaten a victòries AESE, CB Castellar, Bàsquetpia Sabadell i 100 anys Ploms Salle Reus (10-12). A la cua, hi ha UE Sant Cugat Negre (9-13), Bàsquet Molins (8-14), Círcol Cotonifici Badalona (6-16) i CB Cantaires Tortosa (5-17).

El partit de ‘Bàsquet en joc’ es disputarà demà dissabte a les 18h al Pavelló Joan Sirolla de Reus. El podreu seguir en ‘streaming’ per XALA! www.xala.cat i les Televisions locals. A banda del partit entre 100 anys Ploms Salle Reus i Badalonès Fruits Secs Corbera, també podreu seguir en directe en ‘streaming’ per XALA! dos partits més aquest dissabte a les 18h de Copa Catalunya: Ekke CB Lleida-CN Terrassa (categoria femenina) i Sol Gironès Bisbal Bàsquet-CEB Girona (categoria masculina, grup 1).