la xarxa patrocini petit

El Municipal de Peralada viurà aquest diumenge un partit entre dos equips en ratxa i amb propostes futbolístiques força similars. Diferents, però, són els objectius que persegueixen. Els uns, el CF Peralada, necessiten refermar-se en zona de permanència i allunyar-se una mica més del descens. I els altres, el CF Badalona, busquen un triomf que els podria apropar molt a la promoció d'ascens, després de setmanes de patiment.

Els empordanesos encadenen 7 jornades sense perdre, però amb només dues victòries, i cap d'elles ha estat a casa, on no guanyen des de fa més de dos mesos. Per tant, retrobar-se amb el triomf com a locals suposaria per als de 'Chicho' Pèlach una injecció de moral de cara al tram final de la temporada. L'objectiu, la permanència. Ara mateix, el coixí sobre les places de perill és de 4 punts.

També els badalonins estan en bona dinàmica. Tot just han perdut un partit dels últims 12 i enrere queden aquelles setmanes de patiment en què l'equip va fregar la zona de perill. Ara, la situació és ben diferent. I és que una victòria podria situar els de Juanjo García a tot just 4 punts de la promoció d'ascens.

El Peralada-Badalona es jugarà aquest diumenge a les 12h.