la xarxa patrocini petit

La Penya Esplugues ja coneix la victòria aquesta temporada a la Primera Divisió femenina de futbol sala. Ahir, en un partit pendent contra la UCAM El Pozo de Múrcia, les jugadores catalanes que dirigeix Robert Caneda, van aconseguir el primer triomf. I ho van fer després de capgirar un 0-2 advers i dur a terme una gran remuntada.

La primera part va ser de domini visitant. Fins i tot en l’inici del segon temps també va ser millor la UCAM. Es va arribar al descans amb un 0-1 al marcador i, a la represa, el conjunt murcià va col·locar el 0-2 al marcador gràcies a un gol de Susana.

La Penya Esplugues va optar pel joc de cinc amb portera-jugadora damunt la pista i van arribar els gols de Laura i Cèlia, que van permetre que les catalanes empatessin el partit. Només un minut més tard del 2-2 va arribar el tercer gol local. La jugadora de la UCAM Lola va refusar el xut de Berta Velasco al fons de la pròpia porteria. Un triomf molt celebrat per les jugadores de Caneda. La victòria els dona molta moral per afrontar la jornada d’aquest cap de setmana. Aquest diumenge reben el Majadahonda amb l’objectiu de sumar el segon triomf del curs.