la xarxa patrocini petit

El patinador Pau Garcia Domec, del Reus Deportiu, afronta aquest diumenge el programa llarg, última prova individual de patinatge artístic dels World Roller Games, com a líder provisional de la classificació. D'aquesta manera, Pau Garcia pot aconseguir el segon títol mundial consecutiu, després del seu triomf al Mundial de 2018 a Mouilleron-le-Captif, a França.

Pau Garcia, nascut a Parets del Vallès, va obtenir 79,36 punts en el programa curt, aquest divendres, al Sant Jordi Club, per davant del també català Ivan Pérez Mangas, de Vidreres, amb 65,22 punts.  Pau Garcia va presentar una coreografia basada en el tema “Barcelona”, interpretat per Montserrat Caballé i Freddie Mecury. El tercer lloc provisional l'ocupa el portuguès Diogo Antonio Cunha Craveiro.

Pau Garcia, de 18 anys, arriba als World Roller Games com a gran dominador del patinatge artístic sobre patins, després de proclamar-se campió de Catalunya, d'Espanya, d'Europa i del Món al 2018.

La competició de patinatge artístic s'allargarà fins al 14 de juliol. Dilluns es reprendrà la competició en categoria absoluta i continuarà la competició júnior amb les proves per parelles.