la xarxa patrocini petit

Doblet català en patinatge artístic. Pau Garcia Domec, del Reus Deportiu, ha fet bons els pronòstics i ha revalidat el títol de campió del món júnior, després d'aconseguir 220,88 punts en el programa llarg, en la prova disputada aquest diumenge al Sant Jordi Club.

El patinador de 18 anys, nascut a Parets del Vallès, era el gran favorit, tenint en compte que divendres va aconseguir situar-se en la primera posició provisional, amb el programa curt.

Pau Garcia ja va ser medalla d'or al Mundial de 2018, celebrat a Mouilleron-le-Captif, a França, i arriba  als World Roller Games com a gran dominador del patinatge artístic sobre patins, després de proclamar-se campió de Catalunya, d'Espanya, d'Europa i del Món al 2018.

Ivan Pérez World Roller Games RFEP

RFEP

El també català Ivan Pérez Mangas, de Vidreres, amb una coreografia basada en el musical “Els Miserables”, ha aconseguit el bronze, amb 167,68 punts.  Ivan Pérez arribava al programa llarg en la segona posició provisional. Tot i això, la medalla de plata se l'ha endut el portuguès Diogo Antonio Craveiro, que l'ha superat amb 171,15 punts.