la xarxa patrocini petit

Els patinadors alemanys segueixen mantenint el seu domini en la disciplina d’Alpí i ahir van assolir tres medalles d'or en les proves d'eslàlom masculí i femení, i per equips. Amb aquest triple èxit, Alemanya suma ja 16 metalls en aquesta disciplina, que ja va liderar els World Roller Games de Nanjing 2017.

En la prova d'Eslàlom, l'alemany Joerg Bertsch va aconseguir el seu primer or en imposar-se al letó Miks Zvejnieks -campió a Eslàlom gegant- i al també germànic Marc Walz al creuar la meta del circuit del Parc de Montjuïc-Passeig del Migdia amb el millor temps.

També l'alemanya Elia Boersig, de 20 anys, es va adjudicar la seva primera medalla d'or en eslàlom, després d'haver estat plata a la combinada. En la jornada de tarda, Alemanya va posar la cirereta a la seva actuació matinal en adjudicar-se la prova per equips. El quartet integrat per Sven Ortel, Joerg Bertsch, Claudia Wittmann i Ann-Krystina Wanzke va ser molt superior a la resta. Espanya va penjar-se la medalla de plata i Eslovàquia la de bronze.

Cada dia a les televisions locals i en streaming a www.laxarxa.cat teniu un programa especial de resum amb el bo i millor dels Roller Games Barcelona. 'Directes als Roller', conduït per la periodista de La Xarxa, Anna Freixa. Dues hores d'actualitat, de 21h a 23h amb resums, entrevistes i connexions en directe amb les retransmissions que s'estiguin produint en aquell moment.