la xarxa patrocini petit

La darrera jornada a l’OK Plata decidiran els dos equips que assoleixen l’ascens a la categoria d’or de l’hoquei sobre patins. CP Manlleu i HC Alpicat han cedit les dues primeres posicions al Corredor Mató Palafrugell i al Taradell.

Després de la penúltima jornada, Palafrugell i Taradell, amb 44 punts, ocupen la primera i sgeona posició. Tercer i quart, l’Alpicat i el CH Mataró, amb 43, i ara cinquè, el Manlleu amb 42. Dos punts separen els cinc primers classificats i tots amb opcions d’ascens depenen del que passi a la darrera data del curs.

El Manlleu va perdre a casa contra el Vilafranca i l’Alpicat a la pista del Tordera, mentre que Palafrugell, Taradell i Mataró van guanyar. Els gironins visitaran la pista del Vilafranca, que ja està salvat i els osonencs la del Deportivo Liceo, que va perdre el cap de setmana a la capital del Maresme per 13 a 2.

L’Alpicat, el Mataró i el Manlleu, hauran de puntuar i esperar una ensopegada dels dos primers. Una última jornada que promet i molt amb Corredor Mató Palafrugell i CP Taradell que només han de guanyar per pujar.