la xarxa patrocini petit

Segona medalla en dos dies. El patinador de Castelldefels Óscar Archibaldo Rodríguez Escoin ha aconseguit aquest matí la medalla de bronze en la prova d'skateaboard racing de descens, en una final molt ajustada en què ha calgut consultar la “photo finish” per determinar la segona i la tercera plaça. L'or ha estat per al canadenc Dane Hanna, mentre que la plata se l'ha endut l'australià Harry Clarke. El quart participant en aquesta final de descens, el francès Yanis Markarian, s'ha quedat fora del podi.

Óscar Rodríguez, de 21 anys, va guanyar ahir la medalla d'or en la modalitat d'skateboard contrarellotge de descens, davant dels mateixos rivals. En aquest cas, el francès Markarian va ser segon, i el canadenc Hanna, tercer.

En la competició femenina d'skateboard racing de descens, la medalla d'or ha estat per a la nord-americana Emily Pross, clara dominadora de la prova. Medalla de plata per a la brasilera Vitoria Mallmann i bronze per a la francesa Lyde Begue. Totes tres repeteixen les mateixes posicions en el podi que van aconseguir ahir, en la prova de contrarellotge.