la xarxa patrocini petit

El pavelló casal esportiu Riu Clar de Tarragona ha estat l’escenari d’una nova prova del circuit 3x3 de bàsquet de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). La cita tarragonina, organitzada per l’AE Torreforta i la FCBQ, ha comptat amb la presència d’uns 60 equips dividits en les diferents categories des de sènior fins a mini.

En Sènior masculí, l’OCATAVOLEY va ser el millor en guanyar a la final a ‘Los de toda la vida’ per 11 a 6, mentre que el títol femení se’l va adjudicar el SeaHorses Fem que va imposar-se al CACAHUETS per 13-11. I en sènior amateur la victòria final va ser per l’ESKERE_2k.

En la categoria júnior, el millor equip femení va ser el ‘Locas de remate’ i el masculí, el Mendigos. En cadets, triomf final pel ‘Ya ni me acuerdo’. I els primers classificats en infantils va ser el Dream Team (nois) i el Barco05 (noies) i en la competició de Mini, victòria pel T.N.T que va superar el Carmelites All Stars per 7-5.