la xarxa patrocini petit

L'OAR Gràcia de Sabadell jugarà demà un partit amistós davant la selecció de Qatar a partir de les 19h en el plat fort de la celebració del 65è aniversari del club. L'equip masculí, que milita a la Primera estatal masculina, s'enfrontarà al combinat asiàtic que prepara el Mundial del 2019 al pavelló municipal de Gràcia de Sabadell. La selecció, entrenada per Valero Rivera, visita Catalunya regularment per preparar les cites internacionals.

L'OAR va encetar els actes commemoratius amb un doble partit amistós davant els primers equips sèniors femení i masculí del BM Granollers a l'abril, que militen a la Divisió d’Honor.

El club sabadellenc es va fundar el 1953 seguint el corrent del moment, ja que l'handbol era l'esport de moda a la ciutat. L’OAR Gràcia és un referent i actualment compta amb 450 socis i 14 equips.

Un dels fundadors, Josep Olalla, conegut com a ‘Toche’ continua vivint i gaudint dels partits del club del seu cor. El que és l’OAR Gràcia és gràcies a persones com Olalla o com Antoni Moix i molts altres s’han desviscut per l’entitat. I és que al llarg dels 65 anys d’història l’entitat de Sabadell ha tingut molts jugadors i jugadores, delegats, tècnics i presidents, destacant la persona i la figura d’Antoni Moix, que va ser durant 25 anys el president del club.