la xarxa patrocini petit

Els dos equips, l’Associació Lleidatana i l’OAR Gràcia de Sabadell, necessitaven la victòria en el duel català entre el cuer i el penúltim de la Divisió d’Honor plata femenina d’handbol. I el triomf, després d’un partit molt igualat, se’l va endur el conjunt sabadellenc per 20 a 24. Quan faltaven 10 minuts per al final, el marcador es mantenia en taules a l’electrònic amb un 18 a 18, però en els darrers compassos, les vallesanes van defensar millor i van estar més encertades de cara a porteria.

Amb la victòria a Lleida, l’OAR Gràcia continua penúltim amb cinc punts, però ara amb els mateixos punts que l’Agustinos Alacant, equip que està fora del descens i que en aquesta jornada va perdre a la pista del Balonmano La Roca.

Handbol Associació Lleidetana OAR Gràcia

L’Associació Lleidatana va fer 20 gols en un partit molt anivellat | OAR Gràcia

L’Associació Lleidatana, amb només un partit guanyat, continua com a cuer amb només dos punts i haurà de refer-se, i molt, en les properes jornades per tal de poder lluitar fins a final de temporada per aconseguir salvar-se a la pista.

En una Divisió d’Honor plata femenina d’handbol on el millor català és l’Handbol Sant Quirze. Les jugadores de Sant Quirze del Vallès són líders destacades amb 22 punts, 3 més que el Puchi eivissenc, que és segon. Les vallesanes van superar amb autoritat aquest cap de setmana l’Elda, quart, guanyant per un còmode 28 a 19.