la xarxa patrocini petit

El Novadmin Lleida Pardinyes afronta a partir d’avui la primera fase d'ascens de la seva història. Les lleidatanes lluitaran a Basauri per pujar a la Divisió d'Honor Plata Femenina, la segona categoria de l'handbol estatal. Un premi per unes jugadores que al final s'hi ha classificat com a segones de grup en perdre el lideratge a l'última jornada de la lliga regular.

En una lligueta tots contra tots, les jugadores de Xavi Mena s'enfrontaran a l'amfitrió, el Basauri, el Codema, asturià i el Malkaitz navarrès. El Novadmin Pardinyes debuta avui (19.15h) contra el Malkaitz. Dissabte a la tarda s’enfrontarà al Basauri i diumenge al matí s'enfrontaran al Codema. Hi van carregades d'il.lusió però com reconeix el segon entrenador Abel Hervás "també tenim la intenció de vendre les victòries molt cares". I el secret per aconseguir donar la sorpresa? La capitana Carmen Martínez, ho té clar "jugar com un equip, el que som i gaudir d'un esport que ens agrada i molt".

Per a les lleidatanes, que tenien com a objectiu la salvació disputar la fase "ja és un premi en si mateixa. Anirem a gaudir però també a disputar tots els partits sabent que no serà fàcil", destaca Hervás. L'equip ha preparat la competició ajudat per algunes de les jugadores del B i també ha utilitzat el temps des que es va acabar la lliga per recuperar lesionades i jugadores que van arribar al tram final molt tocades físicament.