la xarxa patrocini petit

El català Nil Llop, de 16 anys, ha aconseguit la tercera plaça i medalla de bronze en la final júnior de patinatge de velocitat, en la distància de 200 metres, que s'ha disputat al Front Marítim de Barcelona.  Una altra júnior, l'aragonesa Nerea Langa, s'ha fet amb la medalla d'or en la prova femenina. En canvi, Joseba Fernández, Jonathan Galar i Sheila Posada, integrants de l'equip espanyol sènior, han quedat eliminats.

Nil Llop, esportista del Club Patín Cobra del Prat de Llobregat, i membre del grup d'alt rendiment esportiu de la Federació Catalana de Patinatge. arribava als World Roller Games després de patir una greu lesió fa poc més d'un any, amb fractura de fèmur.

Llop tornarà a competir el 14 de juliol, últim dia dels World Roller Games, en la marató de velocitat  al centre de Barcelona, entre l’Avinguda Diagonal i el Passeig de Gràcia. El patinador del Prat de Llobregat ja es va penjar cinc ors, dues plates i un bronze en el Campionat d'Espanya de velocitat, disputat a Pamplona.