la xarxa patrocini petit

La tercera edició del ‘Nadal Sobre Rodes’, que es va celebrar aquest cap de setmana al pavelló Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans, va tornar a ser un èxit. Les graderies es van omplir per gaudir d’una gran jornada esportiva i solidària amb espectacle i gols a la pista. El partit entre dues seleccions catalanes mixtes va tenir tots els ingredients que s’esperaven.

A les ordres dels tècnics Jordi Camps i Josep Maria Barberà, els combinats Catalunya Il·lusió i Catalunya Coratge es van veure les cares en el plat fort de la festa. L’objectiu era recaptar fons en benefici de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer.

El partit va ser televisat a través de les televisions locals i en streaming a la plataforma XALA! El resultat final va ser espectacular. Un 17-14 a favor de la selecció Catalunya Coratge, que va tenir els jugadors Adrià Ballart i Xavier Gurri i la jugadora Marta Borràs, amb tres gols, com a màxims golejadors. D’altra banda, Sergi Llorca, amb cinc gols, va ser el jugador que més dianes va marcar per part de la selecció Catalunya Il·lusió.

Durant la mitja part del partit, es va fer un concurs de tirs d’àrea a àrea amb pilotes de tennis en què cada bola que entrava a la porteria tenia premi econòmic per a la causa solidària. Al final, van entrar 138 pilotes que, sumades als 31 gols del partit, van sumar 169 gols. La Federació Catalana de Patinatge ha multiplicat per cinc euros cada gol com a contribució a la causa solidària de la Fundació Joan Petits Nens amb Càncer.