la xarxa patrocini petit

A Nous Barris, al camp de la Muntanyesa, s’ha trencat la ratxa espectacular del CFJ Mollerussa que entrena Josep Maria Turull. El conjunt lleidatà ha estat 56 partits invicte i a punt va estar en un dels camps més difícils i complicats de puntuar de Primera Catalana, d’esgarrapar algun punt. L’equip barceloní va guanyar per la mínima, per 1 a 0 gràcies a un gol al segon temps de Joshua Ortíz, que va fer el seu primer gol aquesta temporada.

Joshua va ser l’autor del gol que va deixar en 56 partits la ratxa del Mollerussa. Un Joshua que no marcava amb la samarreta de la Muntanyesa des de la temporada 2016/2017, quan en va fer 2. Casualitats i curiositats de la vida que algú que habitualment no fa gols per la seva posició defensiva al camp i que possiblement portés tants partits sense marcar com d’invicte el Mollerussa, hagi estat qui hagi fet el gol.

Futbol Mollerussa CJF Mollerussa

Els jugadors del Mollerussa han estat 56 partits invictes | CJF Mollerussa

El Mollerussa trenca la seva gran ratxa, però és manté líder al grup segon de la categoria. Els del Pla d’Urgell tenen tres punts més que el Manresa i la Muntanyesa, principals rivals ara mateix en la part alta de la classificació. Quart és el Viladecans que té 28 punts.

A la propera jornada, el Mollerussa rebrà la visita del Manresa en el partidàs de la jornada en el que serà l’últim partit del 2018 abans de l’aturada per festes. El duel es jugarà diumenge a les 17h.