la xarxa patrocini petit

El lideratge del grup 2 de la Primera Catalana de futbol està en joc avui a partir de les 20.30h a la capital de la comarca del Pla d’Urgell. Manresa i Mollerussa, primer i segon empatats a 32 punts, es veuen les cares al camp dels segons en un partit que es va suspendre el 23 de desembre al descans i amb 1 a 0 favorable als lleidatans. La boira va motivar que el partit no pogués finalitzar i avui és el dia per jugar la totalitat de la segona part.

L’enfrontament promet, i molt, tenint en compte que si un dels dos equips guanya se situarà líder en solitari en un grup segon de la categoria on hi ha moltíssima igualtat amb cinc equips: Manresa (32), Mollerussa (32), Viladecans (31), Muntanyesa (30) i Almacelles (29) separats per només una victòria quan encara queda una jornada més, la propera, per finalitzar la primera volta de la competició, i a l’espera del resultat final del duel d’avui.

Mollerussa CFJ Mollerussa

Els jugadors del Mollerussa estan fent una temporada excepcional | CFJ Mollerussa

I diumenge el Manresa rebrà el Lleida B i el Mollerussa visitarà el camp del Júpiter, dos rivals que es troben a la zona mitjana-baixa. El partit destacat del cap de setmana serà el duel entre la Muntanyesa, quart, i l’Igualada, sisè, i que amb 26 punts es vol enganxar als equips capdavanters.