la xarxa patrocini petit

El Molins de Q-CE Molins de Rei es va endur la victòria de la pista de l’Handbol Vilamajor per 27 gols a 28 en la segona jornada de la Lliga Catalana masculina. El duel, que es va poder viure en directe a les televisions de proximitat i en streaming a la plataforma XALA!, va tenir tots els ingredients d’un gran partit.

A Sant Antoni de Vilamajor hi va haver igualtat màxima i emoció fins al final, amb triomf en el darrer instant dels del Baix Llobregat. Es va arribar al descans amb un 15-13 favorable als locals, però el resultat d’empat va ser habitual durant tot el segon temps, amb un 22-22 o 25-25 quan faltaven cinc minuts per al final. Després d’haver-se avançat i d’haver situat el 27-28 al marcador, el porter del Molins de Rei, Gerard Papiol, va fer una aturada espectacular que va certificar el triomf dels molinencs.

El Molins és un dels quatre equips que ha guanyat els dos partits que s’han jugat en la màxima categoria de l’handbol català. El Sant Martí Adrianenc B, la Cooperativa de Sant Boi i el Gavà també han aconseguit la victòria en les dues primeres jornades.