la xarxa patrocini petit

El programa ‘En joc’ de La Xarxa ha escollit el gol del futbolista del Mataró Joel Marín al camp del Júpiter com a millor gol de la jornada del cap de setmana al futbol català: des de 2a B fins a 1a Catalana, inclosa també la Primera Divisió femenina. El míssil del mataroní va donar un punt al seu equip en la visita a la Verneda.

El veterà i experimentat Joel Marín, de 30 anys, és un futbolista polivalent que pot jugar de defensa, d’extrem o al mig del camp. Quan jugava al Cornellà, a Segona B, ara fa unes quantes temporades, el tècnic Jordi Roger el va avançar de posició. Així, va canviar el lateral per l’extrem.

Després del seu pas per l’UD Cirera de Mataró, on es fa formar, va jugar al planter de l’Espanyol i a la Damm. Va fer el salt al futbol amateur jugant amb el Premià, el Castelldefels, el Cornellà, l’Europa, el Prat i la FE Grama. Ara defensa els colors del CE Mataró, el club de la seva ciutat natal.

Un dels grans records futbolístics que té és l’eliminatòria de Copa contra el Reial Madrid: va ser titular a l’estadi de Cornellà-el Prat el 29 d’octubre del 2014.