la xarxa patrocini petit

L'espectacle de l'ALLSTAR de Copa Catalunya té un nom propi: el de Marquie Smith. El nord-americà, nascut a Alemanya, ha guanyat les dues primeres edicions del concurs d'esmaixades amb una capacitat de salt digne dels millors 'dunkers' de la NBA. Dissabte serà una de les estrelles del Bàsquet Català fent tremolar la cistella del Nou Congost de Manresa.

Smith va arribar a Catalunya l'any 2016, a Girona, per jugar a bàsquet alhora que polia els altres projectes professionals que té entre mans; una línia de roba pròpia i una agència de publicitat i promoció d'esdeveniments. Aquell any després de participar a la Maresme BBVA Cup, va fitxar pel Boet Mataró de la Lliga EBA. L'any següent se'n va anar al CB Castellar amb qui es va proclamar campió a Copa Catalunya. Enguany s'entrena amb el CB Prat de la Lliga Leb Or.

Marquie Smith havia jugat a la Fayetteville State University, després va passar per la Lliga argentina abans d'arribar a casa nostra. L'home-espectacle participarà al concurs d'esmaixades per revalidar el títol: “Si aconsegueixo el tercer títol d'esmaixades posaré el meu nom a la història de l'ALLSTAR. De tota manera, la competició no és jo contra els altres, per mi és jo contra jo, però amb la intenció de fer un bon xou per transmetre emocions als espectadors”.

L'ALLSTAR de Copa Catalunya es viurà dissabte i diumenge a la capital del Bages. Dissabte, torn per a l'espectacle masculí amb el partit entre els millors jugadors de Copa i el concurs d'esmaixades i diumenge, torn per a les jugadores de Copa i concurs de triples. Tot plegat es podrà seguir a les televisions locals i a XALA! (18h). Una iniciativa de la Federació Catalana de Basquetbol, en col·laboració amb La Xarxa i l'Ajuntament de Manresa. Espectacle en majúscules!