la xarxa patrocini petit

11 anys després, el Centre d’Esports Manresa torna a Tercera Divisió. El conjunt de la capital del Vages va aconseguir aquest cap de setmana pujar de categoria. I ho ha fet en una eliminatòria contra el Girona B on els dos partits han finalitzat amb empat. El valor doble dels gols en camp contrari, ha permès als homes d’Andreu Peralta, assolir l’ascens.

Aquest diumenge al Nou Congost de Manresa es va viure una gran festa després de l’empat a 0 gols. Els manresans tenien moltes esperances posades des de fa temps en tornar a Tercera. L’any passat es va escapar en l’eliminatòria de promoció contra el Martinenc, però aquest any si ha estat possible gràcies a l’1 a 1 a terres gironines.

Ascens Manresa futbol Foto Xiulet Final

La plantilla del Manresa va celebrar al Nou Congost us ascens de categoria molt desitjat | Xiulet Final

El Girona B va disposar de bones ocasions per marcar, no les va aprofitar i els minuts anaven pssant. A la segona part, els dos equips, tant el Manresa com l’equip gironí, van estar desafortunats de cara a porteria i és que els nervis del resultat eren evidents. I és que, tot i que els dos poden ser de Tercera la pròxima temporada, l’ascens garantit només era per un dels dos.

La temporada no ha estat gens senzilla per a un Manresa que va canviar d’entrenador el mes de novembre quan Piti Belmonte va deixar l’equip. Andreu Peralta, que estava al juvenil, es va fer càrrec de l’equip i l’ha conduït fins a l’ascens de categoria.