la xarxa patrocini petit

El Manlleu i el Generali Palau Plegamans segueixen fent els deures a l’OK Lliga Femenina i els dos es mantenen empatats a punts al capdamunt de la classificació. Les osonenques es van imposar al Vilanova (7-4) i les vallesanes al Girona per 9 a 2. Només queden dues jornades per finalitzar la temporada i decidir el nou campió de la competició domèstica.

A la propera jornada, la penúltima, el Manlleu rebrà la visita del Vila-sana i el Palau visitarà la pista del Vilanova. Passi el que passi, l’OK Lliga Femenina es decidirà en la darrera data de competició on es viurà el duel decisiu entre els dos primers classificats.

El dissabte 25 de maig és el dia de l’enfrontament entre Palau i Manlleu. En el partit de la primera volta a terres osonenques, victòria del conjunt vallesà (1-2), que depenent del que passi a la propera jornada en tindria prou amb un empat en el duel directe.

El Manlleu busca el seu primer títol a l’OK Lliga Femenina, mentre que el Palau vol aixecar la seva segona després del títol aconseguit el 2015. L’equip que ha guanyat més lligues és el Voltregà, que en té 5 i el vigent campió el Gijon.