la xarxa patrocini petit

Comença la segona volta a la Copa Catalunya Femenina i els equips van definint les seves posicions a la classificació. Mentre el Basket Almeda de Cornellà lidera la taula sense fissures, ho ha guanyat tot fins el moment (15-0), hi ha un grup de cinc equips que li segueix l'estela i volen situar-se a lloc per assegurar-se ser a la Final a 4; són el CityLift GEiEG UniGirona i l'Unilever Viladecans (12-3), el Camping Bianya Roser i l'Ekke Lleida (10-5) i el CEJ L'Hospitalet (9-6). Un d'ells, el Lleida serà protagonista en les transmissions televisives de La Xarxa.

Les d'Albert Puig, després d'una primera volta irregular, es troben en un gran moment i porten tres victòries seguides, l’última i contundent va ser contra un rival directe, el CityLift Girona (62-42).

Dissabte al Barris Nord de Lleida rebran la UE Mataró Construtoni Ponce, vuitè (7-8) a qui en el primer partit de Lliga van guanyar (58-70) amb Judit Boladeres, 12 punts i Ester Sintes, 17, com a protagonistes de l'equip del Segrià. Les dues jugadores del conjunt lleidatà van participar a  l'ALLSTAR de Copa Catalunya del passat cap de setmana.

La UE Mataró tampoc no es va voler perdre la festa i va estar representat a l'ALLSTAR amb tres jugadores. Ari Magriñá, Clara Solé i Andrea Cobo, que també va participar al concurs de triples. Un Mataró que encadena tres derrotes i es troba al vell mig del seu Tourmalet particular. Ha perdut davant l'Hospitalet, el Viladecans i el Draft Gramenet i ara s'enfronta al Lleida. Les d'Alex León estan mostrant debilitat en els seus desplaçaments, només n'han guanyat 2 de 8.

El partit Ekke Lleida – Mataró Construtoni Ponce es podrà seguir a les televisions locals i a XALA!, demà a les 18h de manera simultània a dos partits més del Grup 2 de Copa masculina. Els que enfrontaran el Sitges amb l’Alpicat i el que posarà cara a cara l'AESE amb el Bàsquet Pia de Sabadell, que es podran veure per streaming a XALA!.