la xarxa patrocini petit

L’EKKE CB Lleida és el quart i darrer equip que ha aconseguit el bitllet per a la Final a 4 de la Copa Catalunya femenina de bàsquet. El conjunt de la capital del Segrià es va classificar de manera matemàtica en imposar-se en la jornada del cap de setmana al Joventut Les Corts per 61 a 57. Un triomf que va servir per certificar la desitjada plaça per a la gran cita final d’Igualada.

Els quatre equips que jugaran la Final a 4 són: Unilever Viladecans, Basket Almeda, CityLift GEiEG Uni Girona i EKKE CB Lleida. Les lleidatanes ho faran com a quartes classificades i el que queda per definir són l’ordre de les tres primeres posicions de la classificació que lidera de manera destacada l’Unilever Viladecans.

Bàsquet Foto BFM EB Viladecans

L’Unilever Viladecans es va imposar al TGN Bàsquet en una nova jornada de la Copa Catalunya femenina | BFM EB Viladecans

L’equip del Baix Llobregat, que va sumar un nou triomf, en aquest cas davant el TGN Bàsquet per 81 a 64, es manté líder en solitari amb 24 victòries i 3 derrotes. Les de Viladecans han guanyat dos partits més que l’Almeda i el CityLift GEiEG.

En la jornada número 24 de la màxima competició catalana femenina, el Basket Almeda de Cornellà va guanyar a la pista del Bencriada de Banyoles per un clar 49 a 75, mentre que les gironines del GEiEG Uni Girona van imposar-se a la pista del Draft Gramenet per 34 a 56. Queden tres jornades per finalitzar la Lliga regular.