la xarxa patrocini petit

La Unió Esportiva Llagostera ha aconseguit l’objectiu a la primera. Els del gironès han aconseguit el desitjat ascens a Segona B després de superar el Portugalete basc en l’eliminatòria de campions. En el partit de tornada a terres basques, els llagosterencs van empatar a 1 gol fent bo el 2-0 favorable de l’anada. Un ascens que pels descensos no compensats, li dona la permanència un any més a Tercera al Sants.

Un any després de baixar, el Llagostera torna a la categoria de bronze del futbol. Els homes d’Oriol Alsina han fet un tram final de temporada espectacular arribant en un gran estat de forma als darrers partits del campionat i a la promoció d’ascens. Els gironins es van assegurar el primer lloc a la darrera jornada després d’una lluita aferrissada amb l’Hospitalet.

Un Hospitalet que en la primera eliminatòria de la promoció ha quedat eliminat contra l’Algecires. També s’ha quedat en aquesta primera ronda l’Horta de Nacho Castro. Mentre mentre que el Prat de Pedro Dólera segueix viu per la lluita per l’ascens.