la xarxa patrocini petit

Po-Hsuan Lin i Chia-Yun Kuo, dues joves jugadores sub-23 de Taipei, ja són a Catalunya per reforçar l’estructura esportiva del Girbau Vic TT. A més de formar part dels principals equips de l’entitat d’Osona, participaran activament en els entrenaments diaris de les joves jugadores del planter vigatà on destaquen les alevines Silvia Coll i Raquel Larrubia i la benjamina Irina Gimeno, actual campiona estatal prebenjamina. Coll, Larrubia i Gimeno són joves promeses tant en àmbit català com estatal.

Po-Hsuan Lin jugarà al primer equip del Girbau Vic TT a la Superdivisió femenina al costat de la xinesa Zhipei Wang, l’andalusa Ana García, que s'entrena al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, i la catalana Clàudia Caymel. Amb el reforç de Po-Hsuan Lin, l’objectiu de l’equip vigatà serà escalar llocs en la classificació i assegurar l'opció de poder jugar la competició europea la propera temporada. Les lesions que ha patit Ana García, actual campiona d'Espanya juvenil i subcampiona absoluta, havien minvat el potencial d'aquest equip.

Lin Kuo Salvador Serra Vic TT

Salvador Serra és el tècnic que dirigirà les dues palistes de Taipei | Vic TT

L’altre nova jugadora, Chia-Yun Kuo, per la seva banda, jugarà a la Divisió d’honor estatal, la categoria de plata del tennis de taula, al costat de Nerea García i Noa Muñoz i de les joves jugadores del planter del Girbau Vic TT, Sílvia Coll, Raquel Larrubia i Irina Gimeno.