la xarxa patrocini petit

El tècnic tarragoní Kiko Ramírez ja exerceix com a director d’orquestra del Centre d’Esports Sabadell. Avui ja ha fet el primer entrenament i ha estat presentat de manera oficial. Arriba al club arlequinat després de la destitució dilluns de Toni Seligrat i ha signat fins a final de temporada.

Com a entrenador, ha dirigit la Pobla de Mafumet, el Nàstic de Tarragona, L’Hospitalet, el Castelló i el Wisla de Cracòvia, la seva darrera experiència a les banquetes.

A Sabadell és una persona estimada i de la que la gent té un gran record de la seva etapa com a futbolista. Kiko Ramírez va defensar la samarreta arlequinada la temporada 96/97 fent un total de 18 gols i sent, amb moltíssima diferència, el màxim golejador de l’equip. I potser és una de les millors campanyes personals que ha viscut, perquè és la que va fer més gols.

De la seva etapa com a futbolista del Centre d’Esports són habituals a la Nova Creu Alta Robert Elvira, Piti Belmonte o Manolo Garcia. El seu debut serà a casa, a un escenari on va fer molts gols, i el primer de tots ja va ser en el seu debut. El Conquense visitarà diumenge el camp del nou Sabadell, ara amb un tècnic que vol escriure la seva història en el club arlequinat.