la xarxa patrocini petit

Kevin Alarcón afronta la seva tercera temporada al San Cristóbal de Terrassa. Alarcón, que va arribar al club terrassenc procedent del Divisió d’Honor juvenil del Sant Andreu, té 22 anys i aquesta campanya s’ha estrenat a Tercera després de l’ascens dels terrassencs ara fa un any. Ha marcat 9 gols en una temporada on ha disputat 37 dels 38 partits jugats, i la gran majoria com a titular.

El gol de la jornada d’aquest cap de setmana al futbol català, segons el programa televisiu En Joc de La Xarxa, és el que va marcar Kevin Alarcon a La Feixa Llarga en la visita dels parroquials al camp de l’Hospitalet. El San Cristóbal, que té la permanència a Tercera a la butxaca, va perdre per 3 a 2 davant un equip que lluita per l’ascens de categoria.

Un dels gols que ha entrat al podi és precisament un dels que va marcar l’Hospitalet. El gol de Cristian Alfonso ha estat un dels més votats. Va ser el segon del seu equip que es va avançar per 3 a 0, però va veure com els de Terrassa els marcaven dos gols al segon temps.