la xarxa patrocini petit

La campanada de la jornada a la Copa Catalunya femenina de bàsquet l’ha protagonitzat aquest cap de setmana el Joventut Les Corts. L’equip barceloní ha guanyat a la pista del CityLift GEiEG UniGirona, quart classificat, per 64 a 47. Victòria de tres punts en un partit on va destacar l’aportació anotadora de Maria Ripoll, amb 21 punts. Alba Serrano i Marina Cordon, les dues amb 100% en el llançament de tres punts amb tres triples cadascuna, també van ser decisives.

Tot i perdre per tres punts, les locals van estar a punt de remuntar el resultat advers de 10 punts que tenien abans de l’inici del quart i últim quart. El duel entre gironines i barcelonines es va descantar a favor del Joventut Les Corts a partir del tercer quart en uns grans minuts de les jugadores visitants.

GEiEG Uni Girona Federació Catalana de Bàsquet

El CityLift GEiEG UniGirona segueix quart i té un partit pendent | Federació Catalana de Bàsquet