la xarxa patrocini petit

Josep Madurell és una llegenda viva del tennis de taula. El palista català, als seus 81 anys, continua en actiu i en un nivell destacat. Competeix en la categoria de veterans i és un autèntic col·leccionista de títols: engrandeix, competició rere competició, el seu palmarès extraordinari. Recentment, en el campionat interterritorial de l’Associació de jugadors veterans celebrat a Ocaña (Toledo), ha arribat a la xifra de 50 títols de campió d’Espanya.

A més dels títols a escala catalana i estatal, en el darrer Campionat d’Europa, celebrat aquest estiu, es va penjar la medalla de bronze en la prova individual de 80 anys. Era la primera vegada que el barceloní pujava a un podi en una gran competició internacional. Va fer història i va escriure amb lletres d’or el seu nom en un europeu, tot i haver-se penjat el bronze.

Josep Madurell juga actualment a l’Agrupació Congrés de Barcelona i ho fa a la 2a Divisió A de veterans. Madurell es va iniciar en el tennis de taula als vuit anys i des de llavors ha defensat la samarreta de moltíssims clubs, com ara el Congrés, El Centre, el SCR El Ciervo, el Sant Vicenç dels Horts, Tivoli, l’Ariel o el Grup Amateur.