la xarxa patrocini petit

Als seus 81 anys, la llegenda del tennis de taula Josep Madurell Rodríguez ha pintat amb lletres de bronze el seu nom al Campionat d’Europa de veterans de tennis de taula celebrat a Budapest. Madurell, un dels referents d’aquest esport en l’àmbit català i estatal, ja sap que és pujar a un podi en una competició internacional.

En la gran cita continental, Madurell (Agrupació Congrés) va arribar fins a les semifinals on va cedir contra el suec Bo Thorinsson per 3 sets a 0. En els quarts de final, i per tant el partit decisiu per fer realitat el somni de pujar al podi, el jugador català es va imposar a l’eslovac Julis Holoda per 3 jocs a 2, guanyant el darrer set per 11-1. Abans s’havia desfet de l’alemany Helmut Kretzer, el polonès Michael Retesrki i el suís Alfred Meyer.

Foto 1 Josep Madurell Europeu medalla

Antoni Alemany

Josep Madurell ha defensat la samarreta de molts i molts clubs com l’Agrupació Congrés, El Centre, la SCR El Ciervo, Tivoli, Ariel, Sant Vicenç dels Horts o Grup Amateur entre d’altres. És el palista a batre en totes les competicions catalanes i estatal que juga i un jugador a tenir en compte en els Campionats d’Europa i del Món en la seva categoria de veterans. I des d’ara amb una medalla per a la història.